Oavsett om du arbetar på en Mac, en PC eller till och med båda, din arbetsstation berättar om din attityd och arbetsstil. Arbetsstationen kan också vara din inspirationskälla, därför kanske du vill lägga in fler tankar på det ställe du tillbringar mest av din tid på.

Vi kröp igenom nätet och tittade på hur människor ställer in sina arbetsstationer, fokuserade på vilka maskiner de använder, hur de är placerade, dekorationerna och hur andra kringutrustning är i ordning. Vissa kanske tycker att att inrätta en cool arbetsstation inte är något annat än en ”ego-sak” men vi vill lägga till en poäng – massor av bra idéer och inspiration kom från bra arbetsmiljö, särskilt arbetsstationen.

Nya setups och inspiration kommer läggas upp kontinuerligt, kontakta oss om du vill lägga upp din setup eller vill installera liknande setup hemma hos dig

Categories: Dator setup