Det finns gott om billiga tillbehör för skrivbordet  som kan hjälpa till att förbättra funktionaliteten, estetiskt tilltalande och total produktivitet. Dessa tillbehör sträcker sig från kabelhanteringsartiklar, belysning, musbollar, växter, skärmfästen och mer. Så hur hittar du bra tillbehör för att förbättra ditt spel / skrivbord inställning? Vi kan hjälpa till. Nedan har vi en lista med 20 utmärkta, men ändå billiga produkter för din datorskrivbord. Dessutom kan tillbehören bli ännu bättre erbjudanden tack vare Black Friday och Cyber Monday.

 • Kärmställ

  Alla som har en bildskärm (er) vet hur mycket skrivbordsutrymme de kan ta upp. De är stora, skrymmande och tar mycket skrivbord utrymme du kan använda för något annat. Det är där bildskärmsstandard spelar in. Den lyfter upp din bildskärm och tar bort stativet, förutsatt att du har en VESA-monteringskompatibel bildskärm (100x100mm).

  Om du har flera bildskärmar finns det också en variant för Två bildskärmar samt en som kan ha tre bildskärmar på den. Du får ytterligare utrymme för ytterligare kabelhantering, så din installation ser snygg och ren ut. Det är ganska enkelt att installera bildskärmsarmen och du får ganska många fördelar. Allt övervägt, ett bra tillbehör för alla inställningar.

 • Kabelhantering

  When you’re building a PC setup, you’ll notice you’ve got a host of cables running under your desk. There’s also a lot of them coming from the back of your case. Therefore, a good accessory for cable management is needed.

 • Hörlurar stativ

  Är du en av de människor som lämnar hörlurarna någonstans på skrivbordet, bara för att skjuta dem bort från skrivbordet av misstag och skada dem? Om du är det är ett hörlurar stativ något du bör undersöka när du köper billiga produkter för din dator skrivbord.

 • växter

  När du tittar på bra tillbehör för en spel dator setup bör växter definitivt finnas på din kortlista. Och medan många tar till sig konstgjorda, varför inte få riktiga växter som dessa suckulenter? Denna fem-pack suckulenta växter har planteringsgrytor, helt rotade och är ett bra tillbehör.

  Du kan lägga dem på skrivbordet, du kan placera dem runt skrivbordet, på fönstren och de kräver minimalt underhåll för att hålla dem vid liv. De finns i två tum krukor, men du kan enkelt plantera dem i en dekorativ kruka inom några sekunder.

  Om du tror att du inte kan hålla växter vid liv, bör du få dessa och bevisa dig själv fel. De ser bra ut, de är lätta att underhålla och du kommer att älska den skönhet de lägger till din setup!

 • Dammblåsare

  Att hålla din setup ren är avgörande, men det är bara så mycket du kan göra med en trasa. En luftblåsare är utmärkt för att få damm ur trånga platser utan risken att skada dem, t.ex. tangentbordet eller din bärbara dator.

 • Dust off

  När du inte vill röra med elektriska fläktar, men ändå vill behålla din installation dammfri, är en burk med tryckluft din bästa vän.

Categories: Dator setup

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *